Verzenden & retourneren

VERZENDEN

De bestellingen worden verzonden met Bpost, DPD of onze eigen verzendservice.
Verzendkosten voor leveringen binnen België bedragen 5,95 euro.
Verzendkosten voor leveringen binnen Nederland bedragen 9,95 euro.
Bij afwezigheid kan je jouw pakket de volgende dag in het postkantoor gaan ophalen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen bij het postorderbedrijf (zoals stakingen, transportvertragingen, …) waardoor jouw levering vertraging oploopt.
 

LEVERINGSTERMIJN

Met de grootste zorg behandelen wij jouw bestelling en nemen de tijd om deze tip top in orde te brengen!

BELGIE: 2-4 werkdagen na ontvangst betaling
NEDERLAND: 3-5 werkdagen na ontvangst betaling

Artikelen die op maat besteld worden of uit voorraad zijn, worden samen verzonden met de artikelen die wel op voorraad zijn.
Alle levertijden staan bij elk artikel telkens duidelijk aangeduid.
 

OPHALEN

Bestellingen kunnen na overleg ook opgehaald worden in Bos van Steenstraat 11 te Zemst, en dit door middel van onze ophaalbox. De betaling dient wel voor afhaling gebeurd te zijn.


RETOURNEREN

Indien de geleverde artikelen (met uitzondering van voedingswaren en gepersonaliseerde artikelen) niet naar wens zijn, heb je het recht om af te zien van de aankoop, en dit voor een periode van 14 dagen, te rekenen vanaf de eerste dag van verzending. Voor het retourneren breng je ons eerst via mail (info@boontjesenzo.be) op de hoogte. De artikelen dienen in de originele staat en verpakking teruggestuurd te worden naar Jubellaan 54 te 2800 Mechelen, en mogen niet gebruikt zijn. De verzendkosten voor deze retourzending zijn voor rekening van de klant. Het aankoopbedrag (exclusief eventueel betaalde verzendkosten) wordt teruggestort na controle van de geretourneerde artikelen.

 

 

 

 

© 2019 - 2021 BOONTJES ENZO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel